Förvara dina däck på en däckverkstad

Förvara dina däck på en däckverkstad

Hej bloggen! Nu var det ett tag sedan jag skrev här så jag tänkte att det var dags för ett nytt inlägg. Tanken är att idag berätta för er om en däckverkstad i Hallstavik som heter Eneby Bil & Gummi. Min förhoppning är självklart att ni kommer gilla det ni läser, ni får gärna lämna en kommentar kring vad ni tyckte om dagens inlägg.

Min kontakt med det här företaget startade i våras när jag letade efter ett företag som kunde förvara mina vinterdäck under sommaren, då hittade jag Eneby Bil & Gummi och kände att det var rätt företag att vända sig till. Sedan dess har jag varit hos dem ännu en gång, det var för bara några veckor sedan. Anledningen till att jag var i kontakt med dem då var för att jag hade fått en skada på ett av mina däck, något som snabbt behövde repareras. Båda gångerna jag har varit i kontakt med dem har jag fått riktigt bra service, en sådan service man förväntar sig av ett företag. Det finns ingenting att klaga på med denna däckverkstad i Hallstavik, jag är otroligt nöjd över att jag har vänt mig till just dem. Jag kommer definitivt fortsätta förvara mina däck hos dem. Nu när det snart är dags att byta till vinterdäck ville jag skriva det här inlägget och informera er om det här företaget ifall någon av er också är intresserade av att förvara era sommardäck någonstans och därmed letar efter en däckverkstad i Hallstavik med omnejd. Efter att själv har varit i kontakt med dem kan jag starkt rekommendera er om dem. Det var egentligen allt jag hade att dela med mig av idag, som sagt hoppas jag att ni har gillat det ni har läst om. Ha nu en fortsatt bra dag och en trevlig helg, så hörs vi snart igen med ett nytt inlägg.


Kommentarer är stängda.