Ridskola och fritids i kombination

Ridskola och fritids i kombination

Hej på er! Idag vill jag uppmärksamma någonting som jag nyligen fick nys om via en kompis till mig. Jag är förmodligen inte rätt målgrupp för det här men jag vill självklart dela med mig av saker och ting som jag tycker verkar bra. Det jag ska prata om idag är en ridskola i Avesta som erbjuder en form av fritids i stallet också efter skoltid. Som liten var jag väldigt intresserad av hästar och jag njöt av varje minut som jag fick spendera i stallet. Men att ha häst och hålla på med ridning är någonting som kräver väldigt mycket tid och vid tidig ungdom så vill man gärna att någon är med en i stallet. Alla föräldrar har dock inte den tiden utan det är så mycket annat i vardagen som tar plats. Visst så åkte man till stallet när det var ridskola, men i vissa fall blev det inte mer än så. Därför tycker jag det är riktigt smart med en ridskola som också erbjuden en form av fritids, så att barnen efter skolan kan komma till stallet och få några timmar bland hästarna. Jag tror personligen att stallet är en bra plats för barn och ungdomar, man får lära sig att ta mycket ansvar. Det är ett väldigt bra alternativ för få hästintresserade barn att få mer tid på deras favoritplats och självklart är det alltid en fördel av att få vara ute i naturen. Jag kan känna att jag personligen gärna hade fått mer tid i stallet när jag var liten, visst gick jag på ridskola men mycket mer än så var det inte. Innan jag rundar av här så tänker jag påminna er om att hålla koll på bloggen för det kommer fler inlägg i dagarna. Ha det fint nu och ta hand om varandra. 


Kommentarer är stängda.