Målet med min viktminskning

Målet med min viktminskning

Hejsan, hejsan! Jag hoppas att du har en bra dag än så länge och att du ser fram emot helgen. Innan jag går på helg tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er. Det kommer framförallt handla om den hjälpen jag har fått med min viktminskning i Kungälv, det är ett företag som heter Hälsovinnare i Väst som har hjälpt mig samt gett min motivation till att gå ner i vikt.

Sedan min skilsmässa för fem år sedan har jag mått väldigt dåligt, något som har fått mig att tröstäta en hel del. Att tröstätande har gjort att jag gått upp en hel del i vikt under den här tiden. På senare tid har jag märkt att det verkligen börjat påverka min hälsa, varken jag eller min kropp mådde bra av att väga så pass mycket som jag gjorde. Därför tog jag tag i det, jag började resan mot viktnedgång. För att få extra hjälp och motivation valde jag att ta hjälp av ett företag som arbetar med viktminskning i Kungälv bland annat, vilket är Hälsovinnare i Väst. Den hjälpen jag har fått av dem var väldigt behjälplig, det var precis det jag behövde för att lyckas med min viktminskning. Av dem fick jag precis all den motivationen jag behövde, nu i efterhand är jag helt säker på att jag inte hade klarat det utan hjälpen från dem. Idag har jag lyckats gå ner till vikten som var mitt mål och jag hade inte kunnat vara mer nöjd än vad jag är. Mitt mål var hela tiden att gå ner i vikt för att uppnå en bättre hälsa, inte för att jag skulle bli smal och snygg. Hur som helst skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att tipsa er om Hälsovinnare i Väst om ni ska gå ner i vikt och vill ha hjälp av ett företag som är kunnigt inom viktminskning i Kungälv.


Kommentarer är stängda.