En välbehövlig massage

En välbehövlig massage

Hallå, hallå! Det gläder mig att se att ni är så pass många som läser min blogg, det är trots allt ni som gör mig motiverad till att skriva fler inlägg. En fin fredag som denna tänkte jag skriva ett inlägg med en rekommendation då jag vet att ni gillar det. Min tanke är att berätta för er om ett företag som erbjuder massage i Partille med omnejd.

När jag fyllde år för tre månader sedan fick jag en massage i present av min pojkvän, han var trött på att behöva massera mig så han tyckte att jag skulle gå på en riktigt massage hos någon utbildad. Massagen jag fick av honom var hos ett företag som heter Contigo, ett företag jag inte hade hört talas om tidigare. Anledningen till att han valde just det företaget var för att hans mamma hade varit hos dem för en massage i Partille, då hon blev väldigt nöjd tänkte han att det var ett bra företag när det kommer till just massage. Nu har jag varit på min massage och jag kan inget annat än hålla med hans mamma, det var en riktigt skön och effektiv massage. Efter massagen kände jag verkligen hur uppmjukad min kropp var, dessutom blev jag väldigt avslappnad. Det var nästan som att kroppen blev av med all skit, rensad på något sätt. Jag är väldigt glad för att jag fick en massage i present av min kille, det var något som verkligen behövdes. I framtiden kommer jag med störst sannolikhet gå tillbaka till det här företaget för ännu en massage, jag har nämligen lätt för att bli stel och det hjälper verkligen att få massage. Sedan kan jag medge att deras massage i Partille var aningen skönare än den som jag får av min pojkvän. Slutligen skulle jag vilja rekommendera er om Contigo ifall ni känner er vara i behov av en skön och avslappnande massage. 


Kommentarer är stängda.